1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
emtv_728x90

Prof.Univ.Dr. Monica Pop a apreciat ideea infiintarii Avocatului Medicului

Înființarea instituției Avocatul Medicului a primit aprecierea și Prof.Univ.Dr. Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, prezentă la conferința organizată de Sănătatea Media Group cu ocazia Zilei Europene a Medicului.

 

"Vreau să o felicit pe doamna director Sănătatea Media Group, Simona Maria Vlădica, pentru ideea pe care a avut-o cu înfiinţarea Avocatului Medicului. Sunt chiar geloasă pentru că nu mi-a venit mie această ideea. Această instituţie ar reprezenta un nucleu de avocaţi care să apere medicii, deoarece acum medicii au numai obligaţii, iar pacienţii numai drepturi.", a declarat Prof.Univ.Dr. Monica Pop.

 

De asemenea, Prof.Univ.Dr. Monica Pop a ridicat problema denigrării medicilor de către mass-media.

"Media creează în mare măsură o imagine negativă despre medici şi de multe ori nu apar şi dezminţiri sau rezultatul anchetei respective. Media aruncă cu noroi în medici, dar de multe ori uită să prezinte şi rezultatul anchetei. În aceste condiţii, medicul rămâne cu imaginea deformată şi în mintea oamenilor ca un medic incompetent.", a adăugatProf.Univ.Dr. Monica Pop.

Conferința Avocatul Medicului a fost organizată de Sănătatea Media Group cu ocazia sărbătoririi Zilei Europene a Medicului, parteneri fiind Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti, Comisia pentru Sănătate şi Familie a Camerei Deputaţilor şi Colegiul Medicilor din Bucureşti.

Conferinta "Avocatul Medicului" este un eveniment marca Sănătatea Media Group, organizat în parteneriat cu Comisia pentru Sănătate şi Familie din Camera Deputaţilor, Colegiul Medicilor din România, Colegiul Medicilor din Bucureşti şi sponsorizat de Medcenter, Fundatia Elbe şi Status Prosper.

 

Citeste si:

Medici nemotivati financiar si profesional, sistem sanitar subfinantat

Semnaleaza abuz

Parteneri Oficiali

Comisia-pentru-Sanatate-si-Familie-a-Camerei-DeputatilorColegiul-Medicilor-din-BucurestiColegiul-medicilor-din-Romaniaelbe.ro

Partener media principal

EXPLORE-fara-bg

Parteneri Media

Social Bookmarks

facebooktwitterinrss