1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
emtv_728x90

Institutii complementare initiate de Sanatatea Media Group: Avocatul Medicului si Avocatul Pacientului

Sănătatea Media Group a celebrat vineri, 30 martie Ziua Europenă a Medicului, prilej cu care a propus și înființarea unei noi instituții, Avocatul Medicului, menită să apere drepturile și demnitatea medicilor în raporturile acestora cu autorităţile publice și societatea civilă.

 

Astfel, instituția Avocatul Medicului se dorește a fi o instituție autonomă şi independentă, ghidată de principiile dreptății, echității, demnității, solidarității, dar având la bază profesionalismul și calitatea serviciilor prestate.

 

De altfel, în cursul acestei luni, pe 13 martie, Sănătatea Media Group a reușit să lanseze și propunerea de înființare a unei alte instituții, complementare, și anume Avocatul Pacientului, de data aceasta cu ocazia Zilei Europene a Pacienților. Ambele instituții sunt născute în ideea apărării drepturilor medicilor și respectiv a pacienților. Atât cu ocazia Zilei Europene a Pacienților, cât și cu prilejul Zilei Europene a Medicului, autoritățile din domeniul sănătății au apreciat inițiativele Sănătatea Media Group, încurajând ideea că aceste două instituții create de aceeași entitate vor conduce la atingerea obiectivelor propuse privind medierea conflictelor și informarea persoanelor care constituie obiectul de adresabilitate al celor două instituții.

Sănătatea Media Group este o companie de relații publice și comunicare, care furnizează servicii complexe de comunicare şi soluţii eficiente în toate sferele comunicaţionale din domeniul sănătăţii, condusă de Simona Maria Vlădica.


Semnaleaza abuz

Parteneri Oficiali

Comisia-pentru-Sanatate-si-Familie-a-Camerei-DeputatilorColegiul-Medicilor-din-BucurestiColegiul-medicilor-din-Romaniaelbe.ro

Partener media principal

EXPLORE-fara-bg

Parteneri Media

Social Bookmarks

facebooktwitterinrss