1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
emtv_728x90

Sponsori

medcenter
Cu peste 14 ani de experienţă în domeniu, MEDCENTER reprezintă unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii medicale clinice şi de laborator din România.

Misiunea companiei este aceea de a asigura o evaluare corectă a stării de sănătate a pacienţilor, printr-un diagnostic precis şi rapid, toate centrele sale medicale oferind servicii bazate pe o aparatură ultramodernă, coordonate de un personal medical special pregătit.

Încă de la infiinţarea sa, MEDCENTER a avut un parcurs ascendent, strategia de extindere vizând acoperirea principalelor oraşe ale ţării. În prezent, serviciile companiei sunt oferite în centrele medicale Medcenter din oraşele Baia Mare, Cluj-Napoca, Focşani, Tecuci, Buzău, Râmnicu Sărat, Pătârlagele, Iaşi, Brăila, Bucureşti (clinicile din Berceni, Vitan, și Titan), Constanţa.

Fiecare clinică Medcenter deţine un Laborator performant de analize medicale acreditat RENAR, cabinete pentru medici de familie şi medici de specialitate, precum şi aparatură modernă pentru explorările funcţionale. Principalele servicii de medicină clinică oferite sunt: cardiologie, dermatologie, endocrinologie, gastroenterologie, ginecologie, medicină internă, medicină de familie, neurologie, diabet şi boli de nutriţie, oftalmologie, ORL, psihiatrie, urologie şi medicina muncii.

De remarcat este premiera naţională adusă de Medcenter printr-un nou concept al serviciilor medicale: Centrul de Excelență în Medicină de Laborator și Patologie împreună cu Laboratorul Central Medcenter, laboratorul cu cea mai mare capacitate operațională din Sud-Estul Europei, reunesc sub aceeași emblemă Educația, Cercetarea și Diagnosticul.

Cooperarea reprezintă elementul de bază în strategia de dezvoltare a companiei MEDCENTER. Astfel, planurile noastre de viitor sunt îndreptate către obţinerea statutului de furnizor medical la nivel naţional şi internaţional, prin colaborarea cu alte companii şi instituţii de cercetare medicală, dar şi prin dezvoltarea sediilor proprii deja existente.

Pe lângă extinderea reţelei de parteneri în toată ţara, ne-am propus să contribuim la îmbunătăţirea potenţialului industriei medicale şi, implicit, serviciilor oferite pacienţilor noştri.status


STATUS PROSPER este o companie ce s-a implicat in dezvoltarea segmentului comunicare, new media si relatii publice, oferind prin echipa sa tanara, dar extrem de creativa servicii de consultanta, creare, promovare si mentinere a imaginii publice.


elba-fundation
Înfiinţată în anul 2000, Fundația ELBE s-a născut din dorinţa de a contribui la îngrijirea persoanelor în vârstă, care nu mai au rude şi prieteni apropiaţi sau sunt departe de aceştia.

Pornind de la asistenţă la domiciliu, Fundaţia ELBE intenţionează în prezent să devină un cămin, o pensiune modernă, cu condiţii de trai peste limita suficienţei şi care să ofere suplimentar micile bucurii zilnice - un pian, o grădină, balansoare, mese de şah...

Fundaţia ELBE are în patrimoniu o suprafaţă de teren de 6.000mp în Otopeni unde se proiectează a fi ridicată clădirea cămin principală cu spaţii de cazare, apoi un spaţiu de studiu unde tinerii absolvenţi de liceu să poată urma cursuri pregătitoare de asistenţi sociali pentru a da îngrijire calificată bătrânilor, precum şi câteva garsoniere pentru personalul medical sau administrativ care va oferi asistenţă permanentă.

Semnaleaza abuz

Parteneri Oficiali

Comisia-pentru-Sanatate-si-Familie-a-Camerei-DeputatilorColegiul-Medicilor-din-BucurestiColegiul-medicilor-din-Romaniaelbe.ro

Partener media principal

EXPLORE-fara-bg

Parteneri Media

Social Bookmarks

facebooktwitterinrss